Web Analytics Made Easy - Statcounter

دومین نمایشگاه بین المللی ماشین آلات و صنایع فلزکاری از 2 تا 5 خرداد ماه در مجموعه نمایشگاه‌های بین المللی شهر آفتاب تهران برگزار خواهد شد.

به گزارش ایلنا، « فرداد دلیری» معاون و عضو هیات مدیره سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) در نشست خبری که امروز (دوشنبه) به همین مناسبت در محل هتل پارسیان آزادی تهران برگزار شد، گفت: ایدرو و شرکت نمایشگاه های بین المللی اشتوتگارت آلمان (مسه اشتوتگارت) اخیرا تفاهم نامه ای برای همکاری در برگزاری AMBIran20177 امضا کرده اند که در آن از ایدرو به عنوان شریک استراتژیک نام برده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان داشت: بی‌صبرانه منتظر ایفای نقشی موثر در موفقیت این رویداد هستیم که در 2 هفته آینده در تهران برگزار می‌شود.

در ادامه «برنارد مولر» نائب رئیس مسه اشتوتگارت افزود: نمایشگاه AMBIran2017 فقط در مدت یک سال موفق شده نسبت به دوره نخست، تعداد شرکت کنندگان خود را 2 برابر و فضای نمایشگاهی را سه برابر کند.

وی ابراز امیدواری کرد بیش از 6 هزار نفر از متخصصان صنعت از بخش‌های خودروسازی، تامین قطعات، ابزارسازی، قالب سازی و صنعت مهندسی مکانیک از این نمایشگاه دیدن کنند.

مولر ادامه داد: امروز به هدف 200 شرکت‌کننده از 18 کشور مهم صنعتی جهان رسیده‌ایم و آخرین ماشین آلات و فناوری روز جهانی در ابزار دقیق، گیره آلات، ابزار آلات فلزبری، ماشین آلات شکل دهی فلزات، سیستم های اندازه گیری و تضمین کیفیت و نیز جوشکاری، اتوماسیون و فناوری های هوشمند را به ایران آورده ایم.

همچنین «گرهارد هاین » مدیر بخش بازرگانی و آمار اتحادیه سازندگان ماشین های تولید ابزار آلمان نیز دراین نشست بیان کرد: سال گذشته، این صنعت در آلمان تولیدی به ارزش بیش از 15 میلیارد و 100 میلیون یورو در ماشین آلات و تجهیزات ابزار دقیق داشت.

وی افزود: از ابتدای سال 2016 بویژه در بخش‌های نفت و گاز، خودروسازی، فولاد و فناوری پزشکی شاهد تقاضای قابل توجهی برای ماشین ابزار از ایران بودیم.

هاین ادامه داد: آلمان بخش بزرگی از این تقاضا به ارزش33 میلیون و 600 هزار یورو را تامین کرد که رشدی 633 درصدی در مقایسه با سال 2015 داشت.

نمایشگاه بین المللی ماشین ابزار و صنایع فلزکاری AMBIran20177 در روزهای دوم تا پنجم خردادماه همه روزه ازساعت 10 تا 17 پذیرای بازدیدکنندگان متخصص خواهد بود.

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۳۱۱۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز مناطق سیل‌زده بلوچستان به ماشین‌آلات سنگین

معین الدین سعیدی نماینده مردم شهرستان‌های چابهار، کنارک، نیکشهر، قصرقند، دشتیاری، زرآباد در مجلس شورای اسلامی در بازدید از مناطق سیل زده جنوب استان  گفت: در ۶ شهرستان حوزه انتخابیه بیش از ۳ هزار کیلومتر راه خاکی و بدون پل و ابنیه فنی وجود دارد که در هر بارندگی راه بیش از ۶۰۰ روستا مسدود می شود. به دلیل حجم بالای ویرانیها و گرفتاری مردم در سیل، به شدت ماشین آلات سنگین نظیر بولدزر، گریدر، لودر، کامیون و سایر ماشین‌آلات راهسازی نیاز است.

معین الدین سعیدی  افزود: اراضی و باغات حاشیه رودخانه‌ها، بندسارها و محصولات کشاورزی به طور کامل از بین رفته است نیاز فوری است تا وزرات راه، بنیاد مسکن، وزارت جهاد کشاورزی و مسوولان سایر استان‌های همجوار سیستان و بلوچستان و همچنین خیران درخواست می شود ماشین آلات مورد نیاز را اعزام و مشکلات را کمتر کنند.

وی گفت: سیل بند و دیوار و دایک‌های حفاظتی در مسیر رودخانه‌های وجود ندارد و مردم بشدت در آبگرفتگی‌ها دچار مشکل شده‌اند. تقاضا داریم تا می‌توانید به این منطقه ماشین آلات منتقل کنید تا بتوانیم برای حل مشکلات مردم گرفتار در سیلاب اقدامی بکنیم این سیل تمام شد ولی در هر بارندگی مشکلات مجددا همینهاست.

وی افزود: در منطقه سواحل مکران مخصوصا در چابهار، کنارک، زراباد، قصرقند، نیکشهر و دشتیاری به دلیل حجم خسارت‌ها باید تعداد زیادی از ماشین آلات سنگین باشد تا بتوان تا حدودی این میزان از خسارت‌ها را جبران کرد.

وی خاطر نشان کرد: من از وزیر کشور، استاندار و تمام مسئولینی که در سیل کنار مردم بودند و در منطقه حضور داشتند تشکر می‌کنم و قدردان حضورشان هستیم اما تنها با این رفت و آمدها مشکلی حل نمی‌شود و باید زیرساخت‌های لازم تامین شود.

نماینده مردم شهرستان‌های چابهار، کنارک، نیکشهر، قصرقند، دشتیاری، زرآباد در مجلس شورای اسلامی گفت: روستاهای پایین دست سد خیرآباد در نیکشهر، مجموعه روستاهای مجتمع فضل الهی و مجتمع حمیری در قصرقند، بخش مرکزی چابهار، بخش باهوکلات و حوزه بریس جاهایی هستند که بیشترین چالش را در تامین آب دارند. مردم تانکرهای آب را ۲ تا ۳ میلیون تومان خریداری می‌کنند و باید تدبیری اندیشیده شود و عملیات اجرایی فوری انجام شود.

وی خاطر نشان کرد: حجم خرابی‌های سیل به گونه‌ای است که عزم ملی و اعتبارات ملی می‌خواهد تا بخشی از این چالش‌ها برطرف شود. در کنارک منازلی را دیدیم که هنوز آب ناشی از سیلاب در داخل آن‌ها تخلیه نشده است.

وی افزود: در بخش بیرها و بخش کهیر بسیاری از خانه‌ها تخریب شده‌اند و هنوز آب در داخل آن‌ها وجود دارد. این مسائل را نمی‌شود نادیده گرفت و باید هر چه سریع‌تر مشکلات مردم سیل زده برطرف شود.

سعیدی خاطر نشان کرد: از وزارت راه، جهاد کشاورزی، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، ستاد اجرایی فرمان امام (ره)، مجموعه بنیاد مستضعفان، بنیاد برکت، خیرین، گروه‌های مردم نهاد درخواست دارم کمکی در حوزه تامین ماشین آلات بکنند تا بتوانیم بخشی از مشکلات زیرساختی را حل کنیم.

وی افزود: من از تمامی خیرین، رسانه‌ها و کسانی که در سیل اخیر و اسفند ماه در کنار مردم بودند تشکر می‌کنم امیدواریم در این شرایط سخت هم ما را در حوزه تامین ماشین آلات یاری کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • حضور فعال شرکت نفت فلات قاره ایران در بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت
  • باید از ماشین‌آلات معدنی تولید داخل حمایت شود
  • برنامه‌های کانون در سی‌وپنجمین نمایشگاه کتاب تهران اعلام شد
  • نیاز مناطق سیل‌زده بلوچستان به ماشین‌آلات سنگین
  • حضور وزیر فرهنگ در جلسه شورای سیاستگذاری نمایشگاه بین‌المللی کتاب
  • پیش‌بینی حضور بیش از ۱۰۰۰۰۰ بازدیدکننده در اینوتکس ۲۰۲۴
  • حضور ۱۱۰ شرکت در نمایشگاه بین‌المللی صنعت پخش ایران
  • جزئیات برگزاری نمایشگاه کتاب تشریح شد
  • حضور ۶۰ ناشر خارجی در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران
  • افزایش ۴۳ درصدی تولید ماشین آلات سنگین راهسازی و معدنی