Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا،این نمایشگاه امسال با استقبال چشمگیر و دور از انتظار کشورهای خارجی مواجه شده و در آن

37 کشور«اسپانیا، اطریش، امارات متحده عربی،انگلیس، اوکراین، ایتالیا،ایرلند، آفریقای جنوبی، آلمان، برزیل، بلژیک، بلغارستان، پرتقال،تایلند، ترکیه،چچن، چین، دانمارک، روسیه، رومانی، ژاپن، سنگاپور، سوریه، سوئیس ، فرانسه،فنلاند، کانادا، کره جنوبی، گرجستان، لبنان، لهستان، لیتوانی، مجارستان، مولداوی، نروژ، هلند، هند و یونان حضور دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اهمیت نمایشگاه صنایع کشاورزی و غذایی تهران موجب شده تا تعداد زیادی از کشورها بصورت گروهی در نمایشگاه حضور یابند، بر این اساس 15 کشور اسپانیا، اطریش، ایتالیا، آفریقای جنوبی، آلمان، برزیل، تایلند، ترکیه، چین ، دانمارک ، فرانسه، کره جنوبی، لهستان، هلند و هند بصورت پاویون­های رسمی در نمایشگاه مشارکت دارند.

در بیست و چهارمین نمایشگاه بین المللی صنایع کشاورزی، مواد غذایی، ماشین آلات و صنایع وابسته 752 شرکت و واحد تولیدی داخلی و 746 شرکت خارجی یا نمایندگی های آنها حضور داشته و جدیدترین کالاها،تولیدات و خدمات خود را ارائه و در معرض دید علاقمندان قرار می دهند.

این نمایشگاه در فضایی به مساحت بیش از 000/75 مترمربع و در سالن های 5، 6، 7،8، 9، 10،11،12،13،14،15، 18،20، 22،سری کامل 25، 27 ، 35، 38، 38A ،38B، 40 ،40A ، 41 ، 41B ،44 یک ، 44 دو و فضای بازسالنهای نمایشگاهی برپا می­شود.

معرفی توانمندیها و پیشرفت های کشورمان در حوزه کشاورزی و غذایی،ارتقاء سطح مبادلات تجاری کشورمان در جهت توسعه صادرات غیر نفتی،آشنایی شرکت کنندگان و بازدیدکنندگان با آخرین دستآوردهای علمی و صنعتی حوزه کشاورزی و غذایی داخلی و خارجی،اشتغال و کارآفرینی، ارتقاء دانش و تبادل اطلاعات بین شرکت کنندگان در نمایشگاه، تشویق و ترغیب تولید کنندگان برای رقابت سالم و هدفمند در عرصه این صنعت و ایجاد فضا برای ارتباط مستقیم تولید کنندگان با مصرف کنندگان؛ مهمترین اهداف برگزاری بیست و چهارمین نمایشگاه بین المللی صنایع کشاورزی، مواد غذایی، ماشین آلات و صنایع وابستهاست.

در بخش های مختلف این نمایشگاه انواعصنایع پروتئینی، انواع فرآورده های گوشتی، انواع فرآورده های لبنی،انواع غذاهای آماده و نیمه آماده؛صنایع تبدیلی-انواع کنسروهای غیرگوشتی،انواع خشکبار؛انواع سبزیجات خشک و معطر، عرقیات گیاهی، ادویه جات، چاشنی ها ،صنایع آشامیدنی،انواع فرآورده های آردی، انواع نان صنعتی، صنایع قند و نیشکر،فرآورده های روغنی، پخش و توزیع انواع فرآورده های غذایی، صنایع کشاورزی، صنایع وابسته و ماشین آلات و ادوات مربوطه،نهاده های کشاورزی،ماشین آلات و ادوات کشاورزی و باغبانی،سیستم­های آبیاری، گلخانه ، ماشین آلات بسته بندی، توزین و پرکن، ماشین آلات صنایع آردی، ماشین آلات صنایع کنسرو و کمپوت،ماشین آلات صنایع روغن ،ماشین آلات صنایع شیر و لبنیات و پنیر،ماشین آلات صنایع تبدیلی،ماشین آلات صنایع گوشت،ماشین آلات صنایع سردخانه،ماشین آلات صنایع غذایی سبک ،ماشین آلات صنایع غذایی مادر ،ماشین آلات تکمیلی صنایع غذایی،ماشین آلات عمومی صنایع غذایی،تصفیه و پالایش آب،بسته بندی،ارائه می شود.

همزمان با برگزاری این نمایشگاه؛چندین همایش و کنفرانس تخصصی در مباحث موضوعی نمایشگاه توسط متخصصان، کارشناسان و دست اندرکاران صنعت غذا و کشاورزی کشور نیز برگزار خواهد شد.

بیست و چهارمین نمایشگاه بین المللی صنایع کشاورزی، مواد غذایی، ماشین آلات و صنایع وابستهاز فردا تا 2تا 5 خرداد ماه هر روز از ساعت 10 تا 18 در محل دائمی نمایشگاه­های بین المللی تهران آماده بازدید علاقمندان است.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۳۹۰۷۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نجات راه‌سازی با اقدام به‌موقع دستگاه قضا

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان ابطال بخشنامه جنجال‌برانگیز مدیران میانی گمرک از سوی دیوان عدالت اداری را عاملی برای رونق راه‌سازی دانست. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، قهرمانی در ادامه در پاسخ به سؤال خبرنگار تسنیم مبنی بر اینکه برخی ماشین‌آلات سنگین و راهداری را بدون ثبت سفارش از مبادی قانونی وارد کشور می‌کنند که از طریق گمرک به سازمان اموال تملیکی سپرده می‌شود و واردکنندگان، ماشین‌آلات را از اموال تملیکی خریداری می‌کنند. نظر شما در این باره چیست؟ گفت: در تاریخ 18 شهریور 1492 سرپرست واردات و مدیرکل حقوقی گمرک که رده سوم در گمرک هستند، بخشنامه‌ای صادر کردند و گفتند؛ ممنوعه قانونی از باب صلاحیت است و اینکه مصداقش چه هست را گمرک تشخیص می‌دهد و اگر دولت واردات کالایی را ممنوع کند، ممنوعه قانونی است.

وی تصریح کرد: اما در قانون، ممنوعه قانونی آن چیزی است که در قانون و شرع ممنوع باشند مانند اسلحه و مشروبات الکلی، و ممنوعه دولتی کالایی است که یکی از مقامات دولتی آن را ممنوع اعلام کند مانند گوجه و پیاز که در فصلی از سال ممنوع است و یا ماشین‌آلات در دوره‌ای ممنوع است و زمان اجرای پروژه‌های راه‌سازی و مسکن، رفع ممنوعیت می‌شود؛ اما بخشنامه اینطور القا کرد که ماشین‌آلات راه‌سازی ممنوعه دولتی نیست و ممنوعه قانونی است.

قهرمانی ادامه داد: در بحث ممنوع دولتی اگر شخص کالایی ممنوعه را وارد کند کارمند گمرک به او اخطار می‌دهد که کالا را برگرداند وگرنه ضبط می‌شود که قابل اعتراض در دادگاه‌های عمومی است. اگر هم ممنوعه دولتی باشد متروکه اعلام می‌شود و به سازمان اموال تملیکی برده می‌شود.

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان ادامه داد: ما از دو شخصی که بخشنامه را امضا کرده بودند دعوت کردیم و جلسه گذاشتیم و 17 دلیل آوردیم که بخشنامه آن‌ها قانونی نیست و باید پایبند قانون باشیم. همزمان از آنجا که ابطال بخشنامه در صلاحیت دیوان عدالت اداری است، همزمان شخصی شکایتی را مطرح کرد و دیوان عدالت اداری رأی به ابطال بخشنامه می‌دهد. از طرفی دادگاه‌ها در هرمزگان و بوشهر و کرمان در شکایت صاحبان کالاها که گمرک دستور به بازگرداندن کالای وارداتی آن‌ها داده بود، حق را به آن‌ها داده بودند چون قانون مشخص است و برخلاف بخشنامه گمرک بود.

در دیدار ‌صنعتگران ‌هرمزگان با رئیس قوه قضائیه چه گذشت؟

قهرمانی ادامه داد: بخشنامه یاد شده هرچند از سر دلسوزی بود اما ایجاد چالش کرده بود. اگر دستگاه قضایی ورود به موقع نمی‌کرد معلوم نبود چه اتفاقی می‌افتاد. از زمان صدور بخشنامه تا کنون بیش از هزار دستگاه ماشین‌آلات راه‌سازی فقط در بندر شهید رجایی رسوب کرده که عودت آن خیلی سخت است.

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان در ادامه ‌گفت: در عمل به این بخشنامه، صد در صد کالا به نفع دولت ضبط می‌شود اما وقتی قانون انجام شود، نود درصد به صاحب کالا بازمی‌گردد. به هر حال از زمان صدور آن بخشنامه دیگر هیچ ماشین‌آلات راه‌سازی وارد کسور نشده و زیان آن این است که راه‌سازی در کشور به مخاطره می‌افتد.

قهرمانی افزود: طبق مستندات دقیق شرکتی که برای حمایت از آن می‌گویند نباید دستگاه وارد کشور شود، خودش از این روش دستگاه وارد می‌کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تقریباً همه ناشران بزرگ در نمایشگاه کتاب حضور دارند
  • صنایع شیمیایی، معدنی و ماشین‌آلات باید شناسه کالا بگیرند
  • بازنگری سهمیه سوخت عملیات مکانیزه زراعی و باغی
  • بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت تهران آغاز به‌کار کرد
  • آغاز سی و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران/ درهای مصلی به روی بازدیدکنندگان باز شد
  • نمایشگاه کتاب تهران امروز آغاز به کار می کند
  • باید از ماشین‌آلات معدنی تولید داخل حمایت شود
  • نجات راه‌سازی با اقدام به‌موقع دستگاه قضا
  • افزایش یارانه خرید از نمایشگاه کتاب تهران | تحویل غرفه‌های ناشران آغاز شد
  • نیاز مناطق سیل‌زده بلوچستان به ماشین‌آلات سنگین