Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرویس بازار ایسنا، این نمایشگاه با مشارکت اتحادیه تولیدکنندگان ماشین‌ابزار و ماشین‌آلات فلزکاری آلمان (VDW) و شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی اشتوتگارت آلمان (مسه اشتوتگارت)، از دوم تا پنجم خرداد ماه ۱۳۹۶ در مجموعه نمایشگاهی بین‌المللی شهر آفتاب برگزار می‌شود.

بیش از ۲۰۰ عامل نمایشگاهی از ۱۷ کشور دنیا از جمله آلمان، ایتالیا، فرانسه، اتریش، سوییس، اسپانیا، لوکزامبورگ، جمهوری چک، تایوان، کره، چین، ترکیه، ایران و برزیل در این رویداد شرکت دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



بیشترین شرکت‌های حاضر در AMBIran۲۰۱۷ متعلق به کشور آلمان هستند به گونه‌ای که نمایندگان ۷۰ شرکت معتبر آلمانی در قالب پاویون رسمی مورد حمایت وزارت اقتصاد دولت فدرال این کشور به ایران سفر کرده‌اند.

انواع دستگاه‌ها و ماشین‌های ‌ابزار از جمله ماشین‌آلات شکل دادن فلزات، ابزار دقیق، ابزار پردازش، قطعات، اجزا و متعلقات ماشین‌ابزار، سیستم‌های اندازه‌گیری و کنترل کیفیت، اتوماسیون و اجزای سیستم‌های کنترل حرکت، ماشین ابزار ویژه، فناوری‌های لیزری، نرم‌افزار، سیستم‌های کامپیوتری و دستگاه‌های جانبی، صنایع جوشکاری و برش، صنایع شکل‌دهی فلزات و دیگر فن‌آوری‌های تولیدی در AMBIran۲۰۱۷ نمایش داده شده‌اند.

در حاشیه این رویداد، کنفرانس تخصصی در خصوص آخرین دست‌آوردها و فن‌آوری‌های نوین ماشین‌ابزار و اتوماسیون‌های صنعتی به همراه جلسه‌های B۲B برگزار می‌شود.

امکان تولید مشترک آلمان و ایران در درازمدت

پس از افتتاح دومین نمایشگاه بین‌المللی ماشین‌آلات و صنایع فلزکاری تهران توسط محمدرضا نعمت‌زاده، وزیر صنعت، معدن و تجارت، نشست خبری‌ با حضور ویلفرد شافر، مدیر اجرایی اتحادیه تولیدکنندگان ماشین‌ابزار و ماشین‌آلات فلزکاری آلمان (VDW)، اولریخ کرومر، رییس شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی اشتوتگارت آلمان (مسه اشتوتگارت) و فادی قدوره نماینده شرکت مسه اشتوتگارت در ایران و مدیرعامل شرکت نوژن‌پویان برگزار شد.

در این نشست شافر، مدیر اجرایی VDW با اشاره به حضور بیش از ۲۰۰ شرکت از ۱۷ کشور دنیا در AMBIran۲۰۱۷ گفت: چنین رویدادی از اهمیت ویژه‌ای برای صنایع ایرانی برخوردار است و افزایش اشتیاق شرکت‌های آلمانی برای حضور در این نمایشگاه، در کنار افزوده‌شدن شرکت‌هایی از دیگر کشورها به حاضران در AMBIran، نشان‌دهنده تقاضای بالای تولیدکنندگان ایرانی برای بهره‌گیری از تکنولوژی‌ها و ابزارآلات جدید است.

وی افزود: اعضای VDW توجه ویژه‌ای به موضوع صادرات به کشورهای دیگر دارند و اتحادیه نیز از آنها حمایت می‌کند؛ یکی از اقداماتی که در این راستا انجام می‌شود همکاری با شرکت مسه اشتوتگارت برای برگزاری نمایشگاه‌هایی از این دست است.

مدیر اجرایی VDW ادامه داد: شرکت‌های آلمانی برای معرفی آخرین تکنولوژی‌هایی خود به ایران آماده‌اند و همچنین در AMBIran۲۰۱۷ توجه ویژه‌ای به بحث آموزش‌های فنی و حرفه‌ای صورت می‎‎گیرد؛ به گونه‌ای که بخشی از فضای نمایشگاه به این امر اختصاص یافته است.

به گفته شافر شرکت‌های آلمانی به منظور حمایت از مشتریان خود بر آموزش مربیان فنی و حرفه‌ای در کشورهای هدف و همچنین بخش‌های آموزشی در شرکت‌های طرف قرارداد تمرکز دارند تا از این طریق آموزش‌های لازم به نیروی کار منتقل شود.

وی با اشاره به حجم قابل توجه صادرات ماشین‌آلات آلمانی به ایران در گذشته گفت: این رقم در برخی سال‌ها از جمله ۲۰۱۵ با کاهش مواجه شد اما از سال گذشته میلادی روند افزایشی در این زمینه شکل گرفته است.

مدیر اجرایی VDW افزود: در سال ۲۰۱۶ رقم صادرات ماشین‌آلات آلمانی به ایران با رشدی ۶۴ درصدی به رقم ۳۳ میلیون یورو رسید و آمار ثبت سفارش از سوی شرکت‌های ایرانی نیز ۲۰۰ درصد افزایش داشت.

به گفته شافر در سال جاری میلادی نیز این روند افزایشی ادامه داشته به گونه‌ای که در ۴ ماهه نخست سال ۲۰۱۷، ثبت سفارش ۴۰۰ درصد بیشتر شده است.

وی با اشاره به حمایت VDW از گسترش روابط تجاری و شراکت بنگاه‌های اقتصادی دو کشور و اقدام آنها به تولید مشترک بیان کرد: شرکت‌های آلمانی باید با ارزیابی بازار ایران و سنجش امکان برقراری رابطه پایدار با شریکان ایرانی، تصمیم نهایی را در این زمینه اخذ کنند.

مدیر اجرایی VDW افزود: بسیاری از شرکت‌های آلمانی به برقراری چنین روابطی با کشورهای هدف و تولید برخی قطعات به صورت مشترک علاقه دارند و در مورد ایران نیز این امر در درازمدت امکان‌پذیر است.

هماهنگی برای سفر هیات‌های تجاری به آلمان

در ادامه این نشست، کرومر، رییس شرکت مسه اشتوتگارت با اشاره به برگزاری AMBIran۲۰۱۷ با همکاری سه جانبه میان طرف‌های آلمانی و ایرانی گفت: پیش‌بینی می‌شود حدود شش هزار نفر از این نمایشگاه بازدید کنند.

وی افزود: آمار دقیقی در مورد تعداد و ارزش مالی قراردادهای منعقد شده در دوره نخست AMBIran در دست نیست اما بدون شک، شرکت‌های آلمانی از دستاوردهای خود در مدت حضور در ایران رضایت داشته‌اند چرا که علاوه بر ثبت‌نام مجدد آنها در دومین نمایشگاه بین‌المللی ماشین‌آلات و صنایع فلزکاری تهران، گروه دیگری از شرکت‌ها نیز متقاضی حضور در این رویدادد بوده‌اند.

کرومر بیان کرد: بعد از برگزاری موفق AMBIran۲۰۱۶، هیات تجاری‌ متشکل از حدود ۴۰ فعال اقتصادی ایرانی برای بازدید از نمایشگاه اصلی AMB به اشتوتگارت سفر کردند و این آمادگی وجود دارد که هماهنگی‌های لازم برای سفر هیات‌های تجاری دیگر به آلمان نیز انجام شود.

برگزاری جلسه‌های B۲B

در بخش دیگری از این نشست خبری، قدوره، نماینده شرکت مسه اشتوتگارت در ایران و مدیرعامل شرکت نوژن‌پویان با اشاره به هماهنگی‌های صورت گرفته با تعدادی از شرکت‌های بزرگ صنعتی و همچنین اتحادیه‌ها و انجمن‌های مرتبط با ماشین‌آلات فلزی گفت: با حمایت‌های انجام شده، پیش‌بینی می‌شود ۸۶۶ نفر در قالب هیات‌های تجاری از شهرهای مختلف کشور برایی بازدید به این نمایشگاه تخصصی بیایند.

به گفته وی، علاوه بر شرکت‌های بزرگ داخلی و خارجی، نمایندگان تعدادی از اتحادیه‌ها و انجمن‌های اقتصادی و صنعتی نیز در AMBIran۲۰۱۷ حضور دارند.

کدورا گفت: در حاشیه این نمایشگاه جلسه‌های B۲B نیز برگزار می‌شود و فعالان اقتصادی می‌توانند با ثبت‌نام در این جلسه‌ها، شریکان احتمالی خارجی خود را بیابند و با آنها مذاکره کنند.

علاقه‌مندان می‌توانند برای بازدید از دومین نمایشگاه بین‌المللی ماشین‌آلات و صنایع فلزکاری تهران (AMBIran۲۰۱۷) از دوم تا پنجم خرداد ماه، از ساعت ۱۰ تا ۱۷ به مجموعه نمایشگاهی بین‌المللی شهر آفتاب مراجعه کنند.

منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۴۲۸۶۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام برنامه‌های شرکت ملی گاز ایران در بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت

رئیس روابط عمومی شرکت ملی گاز ایران در تشریح برنامه‌های این شرکت در بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی گفت: برگزاری نشست‌های علمی- فنی و بازرگانی و معرفی دستاوردهای ارائه‌شده در غرفه خودکفایی و دانش‌بنیان شرکت ملی گاز مهم‌ترین محورهای فعالیت این شرکت در نمایشگاه خواهد بود.

به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی گاز ایران، سیدمحمد پیشوایی با اشاره به برنامه‌ریزی منسجم این شرکت به‌منظور بهره‌مندی حداکثری از ظرفیت‌های بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی، ‌گفت: این نمایشگاه یکی از مهم‌ترین رویدادهای ملی و بین‌المللی در صنعت نفت است.

وی ادامه داد: برپایی مستمر ۲۸ دوره این نمایشگاه که با وجود برخی محدودیت‌های ناشی از فشارهای خارجی، در هر دوره نسبت به دوره پیش پربارتر و با افزایش کمی و کیفی سطح شرکت‌های داخلی و بین‌المللی مشارکت‌کننده برگزار شده، مؤید این واقعیت است که صنعت نفت ایران صنعتی خودکفا، بالنده و پویا است که توانسته ضمن تأمین نیازهای خود، توان صادرات کالا و خدمات را در بخش‌های بالادست و پایین‌دست اثبات کند.

رئیس روابط عمومی شرکت ملی گاز ایران افزود: لذا با توجه به گستردگی بی‌بدیل زمینه‌های مرتبط با صنعت نفت و گاز، نمایشگاه نفت نمادی از موفقیت رویکرد باور به توان داخلی برای عبور از مشکلات در همه ابعاد است.

غرفه خودکفایی صنعت گاز؛ محلی برای ارائه دستاوردهای فنی_تخصصی 

پیشوایی با بیان این‌که این شرکت به‌عنوان یکی از چهار شرکت اصلی وزارت نفت و بزرگترین تأمین‌کننده سبد انرژی کشور، مانند سال‌های گذشته، حضوری فعال در این نمایشگاه دارد، گفت: همکاران من در واحد روابط عمومی، براساس تجربیات ارزشمند اندوخته طی سال‌های گذشته و با بهره‌مندی از دانش روز، از ماه‌ها پیش برای مشارکت هرچه بهتر شرکت ملی گاز ایران در این رویداد ملی و بین‌المللی برنامه‌ریزی کردند و به لطف خدا امید داریم که امسال نیز غرفه شرکت ملی گاز ایران از نظر جذب مخاطب و عرضه خدمات و دستاوردها، جزو غرفه‌های برتر باشد.

وی تصریح کرد: با توجه به رویکرد شرکت ملی گاز ایران در تأمین تجهیزات از تولیدکنندگان داخلی و همچنین دستاوردهای شگرف پژوهشی و مهندسی شرکت که زمینه صادرات خدمات فنی و مهندسی و محصولات صنعت به خارج از کشور را فراهم کرده، درخواست‌های متعددی برای برگزاری نشست‌های دوجانبه علمی، فنی و بازرگانی از سوی شرکت‌های داخلی و خارجی با مدیران صنعت گاز داده شده است.

رئیس روابط عمومی شرکت ملی گاز ایران افزود: افزون بر نشست‌های تخصصی، مدیران عامل و متخصصان بیش از ۵۰ شرکت تابع اصلی شرکت ملی گاز ایران به همراه همکاران ما در مدیریت‌های ستادی شرکت در ایام نمایشگاه به تناوب در غرفه اصلی شرکت در سالن ۵ (سالن ملل) و غرفه خودکفایی و دانش‌بنیان که در جنب سالن ۵ برپا شده، آماده هستند تا اطلاعات مربوط به خدمات و دستاوردهای صنعت گاز را به استحضار بازدیدکنندگان رسانده و قدرت خوداتکایی و توانستن را به منصه ظهور برسانند.

شرح دستاوردهای یک‌سال اخیر صنعت گاز

پیشوایی با تأکید بر این‌که سال ۱۴۰۲ از منظر اقدام‌ها و دستاوردها سالی پربار برای شرکت ملی گاز ایران بوده است، گفت: پارسال حجم تولید،  انتقال، توزیع و صادرات گاز سیر صعودی داشته و در کنار آن در بحث گازرسانی شهری و روستایی، اجرای طرح‌های زیرساختی کلان مانند گازرسانی به استان سیستان و بلوچستان، ذخیره‌سازی گاز، تقویت شبکه و هوشمندسازی، تأمین گاز مشترکان عمده و جزء، همکاری با تولیدکنندگان داخلی، تولیدات ساخت بار اول، همکاری صنعت و دانشگاه و طرح‌های سرمایه‌گذاری صنعت گاز، آمارهای مثبت و چشمگیری ثبت شده است.

وی افزود: از سویی روایت توان مهندسی و مجاهدت و ایثار ملی برای ناکام گذاشتن نقشه دشمن که در زمستان پارسال با اقدام‌های خرابکارانه علیه تأسیسات انتقال گاز در صدد ایجاد بحران در کشور بودند، مبحث بسیار مهمی است که به‌عنوان یکی از دستاوردهای تلاشگران صنعت گاز روز پنجشنبه (۲۰ اردیبهشت) در نشست خبری مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران در محل کنفرانس خبری نمایشگاه شرح داده خواهد شد.

حرکت صنعت گاز بر مدار جهش تولید و بهینه‌سازی فن‌آورانه

رئیس روابط عمومی شرکت ملی گاز ایران در ادامه، با اشاره به همسویی شعار نمایشگاه بیست و هشتم نفت و گاز با نامگذاری سال ۱۴۰۳ گفت: انتخاب شعار نمایشگاه امسال با عنوان صنعت نفت، جهش تولید و بهینه‌سازی فناورانه، نشان‌دهنده اهتمام عملی دست‌اندرکاران وزارت نفت دولت سیزدهم به منویات مقام معظم رهبری است و شرکت ملی گاز ایران نیز در دو سال گذشته ضمن جهت‌دهی سیاستگذاری کلان خود بر روی مصرف بهینه گاز، طرح‌های بزرگی در این زمینه اجرا کرده است.

پیشوایی با بیان این‌که برآیند اقدام‌ها و سیاستگذاری‌های کلان شرکت ملی گاز ایران حاکی از حرکت این شرکت بر مدار جهش تولید و بهینه‌سازی فناورانه‌ است، اظهار کرد: همانطور که اعلام شد، شرکت ملی گاز ایران تأمین‌کننده بیش از ۷۰ درصد سبد انرژی کشور است و در سراسر کشور حدود 30 میلیون مشترک درمجموع، از محصولات این شرکت استفاده می‌کنند.

به گفته وی، براین اساس، مصرف بهینه در بخش خانگی و تجاری این امکان را فراهم خواهد کرد که گاز بیشتری به بخش مولد اقتصاد تزریق شود؛ به همین منظور، با هدف مشارکت مردم در اقتصاد و جهش تولید، شرکت ملی گاز ایران طرح‌های متنوعی را برای مشارکت مردم در طرح‌های سرمایه‌گذاری صنعت گاز و تشویق به مصرف بهینه ارائه کرده است.

رئیس روابط عمومی شرکت ملی گاز ایران در بخش دیگری از سخنان خود، درباره مصادیق عملکرد این شرکت در موضوع بهینه‌سازی فناورانه، تصریح کرد: طرح کلان هوشمندسازی کنتورهای گاز به‌عنوان یک عملکرد مشخص برای بهینه‌سازی فناورانه است؛ ضمن آن‌که در حوزه سیاستگذاری کلان، امسال مدیریت انرژی و کربن در ساختار شرکت تأسیس شده که مأموریت اصلی آن، اقدام همسو با امور بهینه‌سازی است.

پیشوایی در پایان یادآور شد: بار دیگر از عموم هموطنان، اصحاب رسانه، فرهیختگان دانشگاهی، دانشجویان و پژوهشگران، فعالان حوزه انرژی و تمامی علاقه‌مندان دعوت به عمل می‌آورد که با حضور در نمایشگاه بین‌المللی نفت و گاز  از دستاوردهای صنعت به ویژه دستاوردهای شرکت ملی گاز ایران در زمینه خودکفایی و تولید بار اول دیدن کنند.

دیگر خبرها

  • صنایع شیمیایی، معدنی و ماشین‌آلات باید شناسه کالا بگیرند
  • بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت تهران آغاز به‌کار کرد
  • ویژه برنامه‌های فرهنگی مترو تهران در نمایشگاه بین المللی کتاب
  • حضور فعال بانک صادرات در نمایشگاه بین‌المللی نفت
  • اعلام برنامه‌های شرکت ملی گاز ایران در بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت
  • باید از ماشین‌آلات معدنی تولید داخل حمایت شود
  • آیین افتتاح سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران برگزار می‌شود
  • نیاز مناطق سیل‌زده بلوچستان به ماشین‌آلات سنگین
  • افتتاح دومین نمایشگاه کار در چهارمحال و بختیاری
  • حضور ۱۱۰ شرکت در نمایشگاه بین‌المللی صنعت پخش ایران